vrijdag 11 juli 2014

Pannenlappen maken

Sinds we op inductie koken worden er nooit meer pannenlappen verbrand. En dat is op zich dan wel weer jammer, want nu is er niet echt de noodzaak om een paar nieuwe te maken. Bij het koken op gas stond er regelmatig eentje meer of minder in de fik en was het dus tijd om weer een peer leuke nieuwe te maken.

Naaipatronen pannenlappen

Desondanks hebben we een aantal naaipatronen voor pannenlappen op de site staan. Leuk om je op uit te leven en leuk om mooie restjes stof in te verwerken. 

Misschien maak je wel een mooie set van pannenlappen, ovenwanten en onderzetters. Zien je keuken en eetkamertafel er ineens heel anders uit door deze kleine verandering.

Maar het blijft ook heel leuk om ze te maken voor iemand die net is verhuisd, of voor een stel wat samen gaat wonen. Want hoe dan ook van pannenlappen kun je er nooit genoeg hebben. 

Vrolijk

Zoek een paar mooie stofjes uit en bedenk wat je als tussenvulling gaat gebruiken, want ze moeten natuurlijk wel je handen beschermen tegen de hitte. Je kunt daar van alles voor gebruiken, van een oude molton tot een oude pannenlap die niet mooi (meer) is. 

Kijk hier voor de gratis naaipatronen voor:  Pannenlappen, onderzetters en ovenwanten


Geen opmerkingen:

Een reactie posten